Nazadnje ogledano: 0 izdelkov
  • 041 625 157 (pon–pet: 8.00–16.00)

Vabila, darilni boni - Hot foil

Premium toplotni tisk z nanosom metalizirane folije.

Prikazujem 1 do 11 (od 11 izdelkov)
no_image_712.png
no_image_712.png

S terminom toplotni tisk (Hot Foil) opišemo postopek apliciranja metaliziranih barvnih folij na primerno podlago.

Pri tej vrsti dodelave je potrebna izdelava klišeja, s katerim na papir prenesemo poljuben grafični element.

Postopek apliciranja izbrane folije, poteka ob visoki temperaturi in pritisku na tiskovno podlago. Končni rezultat je edinstven in prefinjen sijoč metaliziran grafični element.

Na izbiro so metalizirane barvne folije in standardna zlata ali srebrna folija.

Slednje so tudi najpogosteje uporabljene, zato boste nemalokrat zasledili poimenovanja kot so zlatotisk, pa tudi folijo tisk.

Pri izbiri papirja ni omejitev, saj se toplotni tisk lahko aplicira tako na standardne premazne ali nepremazne papirje, reciklirane in kreativne design papirje.

Vabila so lahko tudi plastificirana (v primeru izbire kreativnih - design papirjev, vam plastificiranje odsvetujemo!).

Velikokrat se soočamo z vprašanjem kaj bi nam priporočali?

Če se nagibate k izbiri vabila s toplotnim tiskom, bi lahko izpostavili kombinacijo, ki je resnično top.

Gre za kombinacijo kreativnega papirja Rives tradition bright white, ki je v osnovi bel in je rahlo strukturiran ter enostranskim ali obojestranskim toplotnim tiskom z zlato ali bakreno folijo.

Izrazite svojo unikatnost in prestiž!

Kvaliteten tisk vabil oz. voščilnic na standardne ali posebne-design papirje, z opcijo izbire kuverte!

Abraham, poroka, krst, božič, novo leto, rojstni dan, birma, obletnica in ostale slovesnosti so dogodki, pri katerih boste potrebovali vabila.

Pošljite nam grafiko, mi pa vam bomo z veseljem pomagali pri izbiri pravega papirja, da bo vaše vabilo zablestelo v polnem sijaju.

Tu bo odločitev zahtevna, predvsem z vidika raznolikih opcij.

Tako imate na voljo skupino Standard, v kateri boste lahko izbirali tisk na standardne premazne papirje z opcijo plastificiranja in skupino Creative, kjer najdete kreativne - design papirje.

Gre za papirje, ki izstopajo bodisi, po barvi ali strukturi. Kdor izbere ta papir, si prav gotovo želi biti unikaten. Med najbolj priljubljene spadajo prav gotovo metalizirani papirji.

V skupini 3D UV spot so na voljo vabila, ki so tiskana na debelejše premazne papirje, plastificirana z mat ali prefinjeno soft-touch folijo.

Sledi postopek UV spot lakiranja, kjer se izbrani grafični element s posebnim postopkom natisne s svetlečim lakom in tako dobimo na tem mestu svetleč reliefni videz.

V skupini Hot foil boste lahko naročili vabila, ki so dodatno tiskana z metalizirano folijo v zlati, srebrni ali bakreni barvi.

K izbranemu formatu vabila, lahko izberete tudi kuverte, ki bodo končno tiskovino zaokrožile v odličen izdelek, ki ga boste z veseljem izročili svojim povabljencem.

Kuverte in vabilo lahko kombinirate po želji. Če ste bolj tradicionalni vam bo zagotovo všeč, da je tako vabilo kot kuverta iz enakega materiala.

Če vam to ne odgovarja pa izberete kombinacijo kuverte in papirja za vabilo, ki se vam zdi najbolj primerna za vas.

S klikom na skupino nadaljujte naročilo!

Potrebujete pomoč? Imate vprašanje?

Tukaj smo zato, da vam pomagamo!

041 625 157

051 613 723

info@demago.si