Nazadnje ogledano: 0 izdelkov
  • 041 625 157|051 613 723 (ponedeljek–petek: 8.00–16.00)

Ostala embalaža (Mape, vrečke, ovojnice, ovoji)

Personaliziran tisk praktične in estetsko privlačne embalaže za pakiranje številnih izdelkov

Preprosta in funkcionalna embalaža za pakiranje majnših, lahkih in ploskih predmetov

 

Embalaža za pakiranje manjših, lahkih in ploskih predmetov mora biti prilagojena tako, da zagotavlja ustrezno zaščito, hkrati pa je gospodarno učinkovita in upošteva okoljske standarde. Okolju prijazna embalaža iz papirja oziroma kartona, ki ga je mogoče reciklirati, je idealna za pakiranje lahkih in tankih izdelkov. Na voljo so različne debeline embalažnih kartonov s katerimi zagotovimo trdnost in ustrezno zaščito pakiranih izdelkov.

Ploščate vrečke ali mape, znane tudi kot Flat bags, so posebna vrsta embalaže, ki se pogosto uporablja za shranjevanje in zaščito manjših, ploskih predmetov, kot so dokumenti, fotografije, oblačila in drobni izdelki. Njihova ploska oblika zagotavlja, da so predmeti znotraj varno shranjeni brez dodatnega prostora ali potrebe po zlaganju, kar ohranja integriteto shranjenih predmetov.

Stabilna in čvrsta zložljiva embalaža, ki je lepljena stransko in na dnu, je primerna tudi za pošiljanje po pošti. Izdelki se v vrečko pakirajo iz zgornje strani, pri tem pa zgornja loputa z zatičem omogoča večkratno zapiranje in odpiranje. Embalaža ponuja veliko prostora za personaliziran barvni tisk po vaši želji, ponavadi je potiskana po obeh zunanjih straneh.
Mape z zatičem, znane tudi kot Plug cases, so posebna vrsta organizacijskih orodij, ki se pogosto uporabljajo v pisarnah ali za šolske namene za shranjevanje in zaščito dokumentov. Gre za enostavno in priročno poceni embalažo, ki ima 4 zavihke (dva krajša in dva daljša) in je ni potrebno lepiti. Sestavljanje je hitro in enostavno, najprej se preložita krajša zavihka, nato zavihek z režo, v katerega zataknete zavihek z zatičem in tako dobite kompaktno in čvrsto mapo.

Mape z zatičem so primerne za pakiranje in shranjevanje najrazličnejših izdelkov, najpogosteje so to dokumenti (katalogi, prezentacije, letaki. kuponi...), promocijska darila, tanjši tehnični izdelki, vzorci...

Ovoji za škatle so izjemno prilagodljiva rešitev s katero lahko izboljšate tako estetiko kot funkcionalnost embalaže, hkrati pa nudijo dodatno zaščito pred praskami, prahom in manjšimi udarci. Ne glede na to, ali gre za izboljšanje blagovne znamke, zaščito izdelka ali ustvarjanje nepozabne izkušnje za kupca, ovoji za škatle igrajo ključno vlogo v sodobni embalažni strategiji. Ovoji se lahko izdelajo po meri glede na dimenzije in obliko škatel.