Nazadnje ogledano: 0 izdelkov
  • 041 625 157|051 613 723 (ponedeljek–petek: 8.00–16.00)

Nalepke na poli - 3D Metallic Foil (Opcija tiska zlate ali srebrne folije)

Hiter in kvaliteten tisk nalepk z možnostjo izreza poljubne oblike in dimenzije. Nalepke so dobavljene na polah in jih lahko brez težav odstranite iz nosilne podlage in nalepite na izdelek.

Prikazujem 1 do 1 (od 1 izdelkov)
O nalepki CNC-CUT, ki je izrezana po konturi, govorimo takrat, kadar je končni izdelek oz. nalepka obrezana s pomočjo CNC stroja za računalniški izrez.

Nalepke so lahko izrezane v pravilne oblike različnih geometrijskih likov (kvadrat, pravokotnik), ali nepravilno oziroma poljubno obliko (krog, elipsa, trikotnik, šesterokotnik, zvezda...).

Tako izrezane nalepke ostanejo na nosilni podlagi, odvečen samolepilni material okrog nalepk se odstrani in posledično lahko nalepko brez težav ročno aplicirate na ustrezno podlago.

Tehnika izreza po konturi je cenovno sprejemljiva pri nižjih nakladah nalepk, saj pri tem odpade strošek izdelave izsekovalnega orodja.

Izbirate lahko med osnovnimi premaznimi papirji, sintetičnimi PP folijami, stukturiranimi design papirji za lepljenje na steklenice in fluorescentnimi papirji v neonskih barvah.