Nazadnje ogledano: 0 izdelkov
  • 041 625 157|051 613 723 (ponedeljek–petek: 8.00–16.00)

Zloženke - C zgib

Prikazujem 1 do 7 (od 7 izdelkov)

V svetu oblikovanja in tiska se nenehno pojavljajo inovacije, ki spreminjajo način, kako dojemamo vizualno komunikacijo.

Eden najnovejših trendov, ki se hitro uveljavlja, je digitalni tisk zloženk z metalik zlato in srebrno folijo.

Ta tehnika združuje napredno tehnologijo digitalnega tiska s čarom in eleganco kovinskih folij, kar omogoča ustvarjanje izjemno privlačnih in prestižnih zloženk.

Digitalni toplotni tisk z folijo je postopek, pri katerem natančno nanesemo metalik barvne folije na različne vrste papirja ali kartona, kar omogoča visoko kakovostne in izjemno privlačne rezultate.

Poleg tega je digitalni tisk z metalik folijo tudi izjemno učinkovit, saj omogoča tiskanje majhnih serij brez potrebe po izdelavi dragih klišejev..

Pred postopkom tiska z metalik folijo, tiskovino najprej plastificiramo s standardno mat ali prefinjeno soft-touch folijo.

Grafični elementi, ki jih ponavadi tiskamo z folijo so logotip podjetja, ime izdelka, napisi, slogani, lahko pa se odločite tudi za tisk poljubnih geometrijskih likov.

Zloženke 3D Metallic Foil tiskamo na premazne papirje od gramature 170 g/m2 naprej, v vseh standardnih formatih.

Izberite format, ki vam ustreza in nadaljujte na izračun cene zloženk oplemenitene z zlato,  srebrno ali barvno folijo po vašem okusu!