Nazadnje ogledano: 0 izdelkov
  • 041 625 157|051 613 723 (ponedeljek–petek: 8.00–16.00)

Zloženke - C zgib

Prikazujem 1 do 7 (od 7 izdelkov)
Verjetno ste opazili, da so zloženke oz. zgibanke, še vedno zelo popularna tiskovina in jo najdemo na vsakem koraku.

V skupini Zloženke Eco boste imeli na razpolago izbiro 100% recikliranih papirjev, ki so na voljo v vseh standardnih gramaturah in nudijo visoko kakovost tiska.

Tisk na 100% reciklirane papirje ima več pomembnih koristi in prednosti, ki vplivajo tako na okolje kot tudi na podjetja ter posameznike.

Razlogov, zakaj je tisk na 100% reciklirane papirje dobra odločitev je veliko, med najpomebnejše pa zagotovo spada dejstvo, da so to papirji, ki so izdelani iz že obstoječih materialov, kar pomeni manjšo porabo lesa in s tem manjši pritisk na gozdove, manj odpadkov, zmanjšanje ogljičnega odtisa, manjša poraba energije in vode...

Najpogosteje izbran format zloženke je odprt A4, kateri se preloži na format 99x210 mm.
Če potrebujete za vaše informacije o izdelkih ali storitvah več prostora, je na voljo zloženka v odprtem formatu 297x628 mm (3xA4 - zaprt format).

Pri oblikovanju zloženke, bodite pozorni na osnovne barve, tipografijo, način zgibanja in vsebino. Ko imate vse opisane dejavnike jasno definirane, se odločite za format in način zgibanja zloženke, pri tem pa bodite pozorni na postavitev strani in linije pregibov.

Predlagamo, da si pomagate z našimi brezplačnimi predlogami, kjer so označene linije pregiba.

V tiskarni Demago Print vam nudimo tisk zloženk v digitalni tehniki, kar pomeni, da imate možnost naročanja že od 10 kos naprej.

100% reciklirani papirji imajo torej številne okoljske in družbene koristi, zaradi katerih so privlačna izbira za podjetja in posameznike, ki se zavzemajo za trajnostnost in odgovornost do okolja!