Nazadnje ogledano: 0 izdelkov
  • 041 625 157|051 613 723 (ponedeljek–petek: 8.00–16.00)

Nalepke - posamične - 3D UV Spot (Opcija tiska s 3D UV spot lakom)

Prikazujem 1 do 1 (od 1 izdelkov)

Tisk in razrez nalepk na standardne ali poljubne formate!



Razrez nalepk z giljotino je pogosta metoda za natančno in učinkovito obdelavo tiskarskih pol in izdelavo končnih nalepk. Giljotina omogoča hitro rezanje naravnost, kar je primerno za nalepke preprostih oblik, kot so pravokotniki in kvadrati. Najpogosteje so končni formati obrezanih nalepk standardnih mer, kot npr. A4, A5, A6, A7..., vendar pa nam način obreza seveda omogoča, da se nalepke obrežejo tudi na poljuben - nestandarden končni format (npr. 53x77 mm, 85x92 mm...). Minimalni format nalepke razrezane z giljotino je lahko 40x40 mm!

Nalepke razrezane z giljotino so dobavljene posamično, kar pomeni, da je odstranjevanje nalepke iz nosilnega materiala (podlage) malenkost zahtevnejše v primerjavi z nalepkami, ki so dobavljene na polah (CNC izrez). V primerjavi s CNC tehnologijo, ki omogoča izrezovanje nalepk v poljubnih oblikah in velikostih, je razrez z giljotino primerna izbira za manjše serije nalepk, ki jih na izdelke lepimo ročno.

Samolepilnimi materiali za tisk nalepk so standardni papirni ali sintetični PP materiali, ki so vzdržljivi in odporni na vodo, vlago, UV svetlobo. Poleg omenjenih, lahko izberete prefinjen, rahlo strukturiran samolepilni material v dveh barvnih tonih (bel ali krem), ki je odlična izbira za tisk vinskih nalepk, saj s svojo strukturo pripomore k premium videzu končnega izdelka. Za bolj drzne pa so na voljo tudi samolepilni materiali v fluorescentnih (Eye-catching)  (zelena, rumena, rdeča, roza, oranžna) barvah, ki so primerne za opozorilne etikete, za označevanje cen, popustov, pomembnih informacij...).
Razrez nalepk z giljotino